Hier vind je antwoorden op onze meest gestelde vragen. Ontbreekt jouw vraag? Mail deze dan naar info@loyecosmetics.com. Dan helpen we je zo snel mogelijk! Snel persoonlijk product- en kleuradvies? Stel dan je vraag via de whatsappadvieslijn op 0610601022. Wij staan elke dag van 8:00 tot 22:00 voor je klaar! Hier vind je antwoorden op onze meest gestelde vragen. Ontbreekt jouw vraag? Mail deze dan naar info@loyecosmetics.com. Dan helpen we je zo snel mogelijk! Snel persoonlijk product- en kleuradvies? Stel dan je vraag via de whatsappadvieslijn op 0610601022. Wij staan elke dag van 8:00 tot 22:00 voor je klaar!
L’Oyé werkt uitsluitend met huidvriendelijke ingrediënten. Bovendien zijn onze producten niet getest op dieren. L’Oyé werkt uitsluitend met huidvriendelijke ingrediënten. Bovendien zijn onze producten niet getest op dieren.
Onze foto’s geven een zo realistisch mogelijk beeld van de daadwerkelijke kleur. Twijfel je toch voor welke kleur je moet gaan? Maak gebruik van onze WhatsApp service op 0610601022 en ontvang een persoonlijk advies! Onze foto’s geven een zo realistisch mogelijk beeld van de daadwerkelijke kleur. Twijfel je toch voor welke kleur je moet gaan? Maak gebruik van onze WhatsApp service op 0610601022 en ontvang een persoonlijk advies!
Ja! Doordat we werken met natuurlijke ingrediënten zijn onze producten juist goed voor jouw huid. Minerale make-up verstopt je poriën namelijk niet en heeft een absorberende en helende werking. Ja! Doordat we werken met natuurlijke ingrediënten zijn onze producten juist goed voor jouw huid. Minerale make-up verstopt je poriën namelijk niet en heeft een absorberende en helende werking.
Je brengt de stylo aan op een schone, vetvrije huid. Op deze manier trekt het product goed in de huid en heb je er de hele dag plezier van. Je brengt de stylo aan op een schone, vetvrije huid. Op deze manier trekt het product goed in de huid en heb je er de hele dag plezier van.
Het is bij gebruik van de stylo zeer belangrijk dat het aan wordt gebracht op een schone, droge en vetvrije huid. Doe je dit niet, kan het zijn dat de tip verstopt raakt en hierdoor minder inkt afgeeft. Gelukkig is dit gemakkelijk te verhelpen door de tip te reinigen op de volgende manier: 1. Haal de tip uit de stylo en leg deze op een keukenrol. 2. Reinig de tip met een paar druppels of heet water zodat de vetten oplossen. 3. Maak de tip droog en plaats deze terug in de stylo. 4. Geniet opnieuw van je stylo! Het is bij gebruik van de stylo zeer belangrijk dat het aan wordt gebracht op een schone, droge en vetvrije huid. Doe je dit niet, kan het zijn dat de tip verstopt raakt en hierdoor minder inkt afgeeft. Gelukkig is dit gemakkelijk te verhelpen door de tip te reinigen op de volgende manier: 1. Haal de tip uit de stylo en leg deze op een keukenrol. 2. Reinig de tip met een paar druppels of heet water zodat de vetten oplossen. 3. Maak de tip droog en plaats deze terug in de stylo. 4. Geniet opnieuw van je stylo!
Is de tip van je stylo niet scherp meer? Dan wordt het trekken van strak lijntje erg lastig. Wij hebben de oplossing! Dankzij het duo-tip systeem kun je de tip gewoon omdraaien. Zo doe je er dubbel zo lang mee! Werkt dit niet meer? Dan kun je ook een nieuwe tip aanschaffen. Is de tip van je stylo niet scherp meer? Dan wordt het trekken van strak lijntje erg lastig. Wij hebben de oplossing! Dankzij het duo-tip systeem kun je de tip gewoon omdraaien. Zo doe je er dubbel zo lang mee! Werkt dit niet meer? Dan kun je ook een nieuwe tip aanschaffen.
Nadat je bestelling geplaatst is, kun je deze niet meer wijzigen. Nadat je bestelling geplaatst is, kun je deze niet meer wijzigen.
Nee, maar ongeopende producten kun je nog wel ruilen via de webshop. Nee, maar ongeopende producten kun je nog wel ruilen via de webshop.
Check je spambox! Staat hier geen mailtje in? Neem dan contact op via info@loyecosmetics.com. Check je spambox! Staat hier geen mailtje in? Neem dan contact op via info@loyecosmetics.com.
Je kunt betalen met IDEAL, Bancontact, SOFORTBanking, PayPal, Bank Transfer, Giropay en met Creditcard. Je kunt betalen met IDEAL, Bancontact, SOFORTBanking, PayPal, Bank Transfer, Giropay en met Creditcard.
Voor bestellingen onder de €50,- bedragen de verzendkosten €3,95. Boven de €50,- betaal je geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de €50,- bedragen de verzendkosten €3,95. Boven de €50,- betaal je geen verzendkosten.
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is morgen in huis. Bestel je op zaterdag of zondag, dan ontvang je je pakketje op dinsdag. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is morgen in huis. Bestel je op zaterdag of zondag, dan ontvang je je pakketje op dinsdag.
Wij leveren onze pakketten wereldwijd. Wij leveren onze pakketten wereldwijd.
Wil je je aankoop retourneren? Dan kan dit natuurlijk! Zorg er alleen wel voor dat je producten ongeopend (en dus ongebruikt) zijn. Je retourformulier vind je in je Account bij Bestelgeschiedenis. Wil je je aankoop retourneren? Dan kan dit natuurlijk! Zorg er alleen wel voor dat je producten ongeopend (en dus ongebruikt) zijn. Je retourformulier vind je in je Account bij Bestelgeschiedenis.
De retourkosten zijn voor eigen rekening en hangen af van de grootte van het pakket. Je kunt je bestelling terugsturen in een gefrankeerde bubbeltjesenvelop of als (brievenbus)pakket. De retourkosten zijn voor eigen rekening en hangen af van de grootte van het pakket. Je kunt je bestelling terugsturen in een gefrankeerde bubbeltjesenvelop of als (brievenbus)pakket.
De winkel is van maandag tot vrijdag geopend. Heb je een specifieke adviesvraag neem dan altijd even contact op met de whatsappadvieslijn op 0610601022, zo weet je zeker dat er een professional voor je klaarstaat. De winkel is van maandag tot vrijdag geopend. Heb je een specifieke adviesvraag neem dan altijd even contact op met de whatsappadvieslijn op 0610601022, zo weet je zeker dat er een professional voor je klaarstaat.