Makeup that feels like skincare

  • Clean Beauty
  • 100% Nederlands
  • Totaal concept
  • Uitgebreid assortiment

Wil jij je onderscheiden met heerlijke cosmetica?

Ben jij ambitieus en wil je in jouw schoonheidssalon alleen het allerbeste? Ben jij op zoek naar een uniek totaalconcept van heerlijke cosmetica die aanvoelen als skincare en je klanten hiervan mee laten genieten? Stap binnen in de wereld van het Nederlandse merk L’Oyé en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

100%


Ondersteuning bij aankoop, verkooptraining en marketing van een vast contactpersoon.

365

Dagen per jaar staan wij voor je klaar. Wij werken met vaste contactpersonen die je altijd kunt bereiken.

100%

Van de salons ervaart een omzetverhoging.

LAAT JE KANSEN IN DE COSMETICA NIET LIGGEN

Regelmatig komen wij in de meest prachtige salons waar nog geen cosmetica wordt aangeboden. De omzetstijging die kan worden behaald met het aanbieden van de juiste cosmetica wordt nog maar al te vaak onderschat.

Naast het aanbieden van de juiste skincare, heerlijke behandelingen maak je het plaatje natuurlijk helemaal compleet met makeup die verantwoord gebruikt kan worden tussen behandelingen in. Zo maak je de cirkel van huidverbetering helemaal compleet. 

Door servicegericht cosmetica te verbinden aan de behandelingen die je geeft kun je met de juiste tools een omzetstijging creëeren. Wij ondersteunen je hier graag bij.

Als je voor ons kiest mag je het beste van ons verwachten. Wij ondersteunen je op het gebied van aankoop, verkoop en marketing door het geven van leerzame en leuke trainingen en persoonlijke begeleiding door een vast contactpersoon.

FAQ

FAQ

FAQ

CONTACTFORMULIER

★★★★★ Klant reviews

Wat klanten vinden van L'OYÉ

1601 reviews
97%
(1559)
2%
(30)
0%
(8)
0%
(2)
0%
(2)

Heerlijk zacht en mooie kleur.

Kabuki kwast

Kwalitatieve kwast mijn zachte haren die het product mooi verdeelt. Ziet er klein uit, maar ligt perfect in de hand en doet wat het moet doen.

F
MAXI PALETTE
Froukje Moonen
Bewaar al je mooie pressed eyeshadows

Dit palette is vooral handig om al je pressed eyeshadows (nou ja, 24 stuks dan🙂) thuis in te bewaren. Ik gebruik een kleinere om mee te nemen op reis of weekendje weg bijvoorbeeld. Maar dan mis je natuurlijk wel de lekkere grote spiegel die in de maxi palette zit. En ook zo fijn en makkelijk dat de pressed eyeshadows er goed vast in liggen als een magneet. Je kan zo je kleurtjes er makkelijk in en uit doen als je ze verplaatst naar bijvoorbeeld een midi palette.

M
MINERAL BLUSH SEX APPEAL
Marieke Vesseur
Natuurlijke uitstraling

Deze blush staat bij mij. met mijn licht getinte huid, heel natuurlijk. Niet te fel, eerder te zacht. Gewoon bescheiden aanwezig. 😊

M
MINERAL BRONZER CHOCOLATE
Marieke Vesseur
Fijne kleur!

Deze bronzer is perfect voor mijn licht getinte huid. Het accentueert de vorm van mijn gezicht. Blij mee!