Ik hou van tutten en als ik er de tijd voor kan nemen dan ben ik er graag een half uurtje mee bezig. Uitgebreid bekijk ik dan welke kleuren ik ga gebruiken en stel ik een look samen. Soms heb ik daar alleen helemaal geen tijd voor! Op die dagen gebruik ik alleen het hoognodige, mijn echte musthaves. Wat dat zijn lees je in blog en zie je in de video!

Concealer Pink  + B05 Pro Detail Contour

Op deze dagen grijp ik allereerst naar de B05 Brush om vervolgens een goede hoeveelheid Concealer Pink te pakken. De roze concealer geeft mijn ogen frisheid en het lijkt daardoor alsof ik wel genoeg heb geslapen. De donkere verkleuring onder mijn oog verdwijnt en daarmee ook direct de vermoeidheid.

Concealer Banana + B05 Pro Detail Contour

Dezelfde kwast gebruik ik hierna om de Banana Concealer aan te brengen op de rode plekjes in mijn gezicht. Een jeugdpuistje hier en ook nog eentje daar en natuurlijk op de rode kin en langs de neusvleugels.

Foundation 3/5 Bisquit + Kabuki Brush B01

Nadat mijn problemen allemaal gecamoufleerd zijn ga ik voor een natuurlijke egale dekking met de Minerale Foundation. De kleur Bisquit is mijn nieuwe favoriet! Deze breng ik in een dun laagje aan op mijn hele gezicht en nog een klein beetje extra onder mijn ogen, dat heb ik nodig!

Bronzer Natural Tan + Pro Contour Brush B03

Nu heb ik een egaal gezicht zonder oneffenheden maar ik wil graag een beetje extra kleur en vorm. Door Bronzer Natural Tan aan te brengen op mijn jukbeen, voorhoofd en kijklijn creëer ik dit in secondes.

De wenkbrauwen

In een supersnelle look doe ik toch altijd mijn wenkbrauwen, iets is beter dan niets! Een klein beetje kleur aan de achterkant van mijn wenkbrauwen en een aantal gaatjes opvullen aan de voorkant. Dit doe ik zelf het liefste met de semi-permanent makeup Stylo in de assige kleur 32 Nude Brow.

Een eyeliner

Een eyeliner langs mijn ogen is onmisbaar, het haalt mijn ogen direct op! Soms doe ik dit met een Stylo en soms met een Crayon. Dit doe ik het liefst niet in het zwart maar in een subtiele kleur als donkergroen, donkerpaars of donkerblauw. Dit geeft direct wat kleur en gezelligheid en ik word er vrolijk van! Ik zet dit niet alleen boven het oog aan maar ook heel dun onder het oog, net in de wimperrand voor wat extra definitie.

Oogschaduw

Meestal kies in een oogschaduw in de kleur van de eyeliner maar dan wel heel subtiel. In het filmpje laat ik de Moss zien bij Stylo 20 Classic Green. De oogschaduw breng ik aan vanaf de arcadeboog naar voren toe. Zo krijg ik een mooi kleurverloop van donker naar licht en ziet het er gelijk ‘opgemaakt’ uit. Met een klein kwastje de B08 breng ik een beetje van dezelfde kleur oogschaduw aan onder het oog over het lijntje. Zo verzwak ik mijn eyeliner en ziet het er zachter uit.

De Lippen

Een beetje kleur vind ik voor een supersnelle look al genoeg! Wel vind ik het fijn als dit een poosje blijft zitten. De lippen doe ik op zo’n ochtend dus met de semi-permanent Makeup Stylo en dan in kleur 71 Sweet Papaya. Dit is een mooie zachte rode tint die mijn eigen lipkleur net wat ophaalt!

Mijn supersnelle Musthave Look heeft dus 8 stappen en dat hoeft echt geen uren te duren! Deze look zit er in zo’n 5 minuten maximaal op en geeft echt een super groot verschil. Benieuwd hoe ik deze look aanbreng? Check dan snel de korte video! 👇🏻

 

With love,

Michelle

 

Ik hou van tutten en als ik er de tijd voor kan nemen dan ben ik er graag een half uurtje mee bezig. Uitgebreid bekijk ik dan welke kleuren ik ga gebruiken en stel ik een look samen. Soms heb ik daar alleen helemaal geen tijd voor! Op die dagen gebruik ik alleen het hoognodige, mijn echte musthaves. Wat dat zijn lees je in blog en zie je in de video!

Concealer Pink  + B05 Pro Detail Contour

Op deze dagen grijp ik allereerst naar de B05 Brush om vervolgens een goede hoeveelheid Concealer Pink te pakken. De roze concealer geeft mijn ogen frisheid en het lijkt daardoor alsof ik wel genoeg heb geslapen. De donkere verkleuring onder mijn oog verdwijnt en daarmee ook direct de vermoeidheid.

Concealer Banana + B05 Pro Detail Contour

Dezelfde kwast gebruik ik hierna om de Banana Concealer aan te brengen op de rode plekjes in mijn gezicht. Een jeugdpuistje hier en ook nog eentje daar en natuurlijk op de rode kin en langs de neusvleugels.

Foundation 3/5 Bisquit + Kabuki Brush B01

Nadat mijn problemen allemaal gecamoufleerd zijn ga ik voor een natuurlijke egale dekking met de Minerale Foundation. De kleur Bisquit is mijn nieuwe favoriet! Deze breng ik in een dun laagje aan op mijn hele gezicht en nog een klein beetje extra onder mijn ogen, dat heb ik nodig!

Bronzer Natural Tan + Pro Contour Brush B03

Nu heb ik een egaal gezicht zonder oneffenheden maar ik wil graag een beetje extra kleur en vorm. Door Bronzer Natural Tan aan te brengen op mijn jukbeen, voorhoofd en kijklijn creëer ik dit in secondes.

De wenkbrauwen

In een supersnelle look doe ik toch altijd mijn wenkbrauwen, iets is beter dan niets! Een klein beetje kleur aan de achterkant van mijn wenkbrauwen en een aantal gaatjes opvullen aan de voorkant. Dit doe ik zelf het liefste met de semi-permanent makeup Stylo in de assige kleur 32 Nude Brow.

Een eyeliner

Een eyeliner langs mijn ogen is onmisbaar, het haalt mijn ogen direct op! Soms doe ik dit met een Stylo en soms met een Crayon. Dit doe ik het liefst niet in het zwart maar in een subtiele kleur als donkergroen, donkerpaars of donkerblauw. Dit geeft direct wat kleur en gezelligheid en ik word er vrolijk van! Ik zet dit niet alleen boven het oog aan maar ook heel dun onder het oog, net in de wimperrand voor wat extra definitie.

Oogschaduw

Meestal kies in een oogschaduw in de kleur van de eyeliner maar dan wel heel subtiel. In het filmpje laat ik de Moss zien bij Stylo 20 Classic Green. De oogschaduw breng ik aan vanaf de arcadeboog naar voren toe. Zo krijg ik een mooi kleurverloop van donker naar licht en ziet het er gelijk ‘opgemaakt’ uit. Met een klein kwastje de B08 breng ik een beetje van dezelfde kleur oogschaduw aan onder het oog over het lijntje. Zo verzwak ik mijn eyeliner en ziet het er zachter uit.

De Lippen

Een beetje kleur vind ik voor een supersnelle look al genoeg! Wel vind ik het fijn als dit een poosje blijft zitten. De lippen doe ik op zo’n ochtend dus met de semi-permanent Makeup Stylo en dan in kleur 71 Sweet Papaya. Dit is een mooie zachte rode tint die mijn eigen lipkleur net wat ophaalt!

Mijn supersnelle Musthave Look heeft dus 8 stappen en dat hoeft echt geen uren te duren! Deze look zit er in zo’n 5 minuten maximaal op en geeft echt een super groot verschil. Benieuwd hoe ik deze look aanbreng? Check dan snel de korte video! 👇🏻

 

With love,

Michelle

 

★★★★★ Klant reviews

Wat klanten vinden van L'OYÉ

840 reviews
96%
(810)
3%
(24)
0%
(2)
0%
(2)
0%
(2)

Ideaal deze stylo. Goed aan te brengen en blijft gedurende de hele dag zitten. Geen panda-ogen meer! Zeker een blijvertje

D
KABUKI BRUSH (B01)
Daniëlla Bosma
Super zacht

Heerlijke super zachte kwast en toch stevig, zodat je het product goed aan kunt brengen. Werkt heel goed met het aanbrengen van primer en foundation.

Vertrouwd goed advies

Het wordt vertrouwd een snelle levering en wederom een heel goed advies. Een styling wat is dan de meerwaarde? Nou echt heel veel mooier/ sprekender dan dan de mooie oogpotlood van L'oye. Blijft zoals beloofd heel goed zitten zonder dat de kleur vervaagd
Minpuntje voor mijn portemonnee wat wil nu nog meer kleuren uitproberen.

Oogschaduw glossy Olive, eens verslaafd wil je alle kleuren

Verslaafd aan l'oye wil je alle kleuren.

Crayon lippen

Een van mijn favoriete lip crayon , heb ze nu allemaal. Blijft zo mooi zitten en gaat niet in je barcode zitten😉