Het is weer zover, de herfst is er en de winter staat voor de deur. Het regent buiten en de lucht kleurt somber. We gaan ons anders kleden, de geurkaarsjes komen (bij mij) boven water en misschien ligt er wel een grote pompoen voor de deur. Maar wat veranderd er qua makeup? Niet zo heel veel.

Blush
Wanneer mijn zomerkleurtje verdwijnt en de frisse Summer Glow echt uit een potje moet komen wordt Blush voor mij ineens onmisbaar. Wanneer de 'r' in de maand zit gebruik ik naast een extra Vitamine C tablet meer Blush dan in de zomer. Dit is voor mij echt de grootste verandering. In de zomer laat ik het regelmatig achterwege maar een vleugje Blush op de appeltjes van mijn wangen is in de winter echt onmisbaar. Zelf gebruik ik in de winter graag de kleur Natural Rose terwijl ik in de zomer liever kies voor Lush Abricot of de frisse Glorious Flamingo.

Rode Lippen
Waar ik in de zomer graag kies voor zomerrood en verschillende Nuances roze, ga ik in de winter graag voor rood. De klassieke kleur 50 Classic Red is dan natuurlijk het meest voor de hand liggend maar mijn echte favoriet is toch wel Crayon Burgundy Babe. Helemaal in combinatie met de Blush Natural Rose, de ideale combinatie.  

Trend gekleurde Eyeliner
Normaal gesproken luister ik absoluut niet naar wat de trends zijn volgens de 'experts' maar toen deze trend de hoek om kwam kijken dacht ik ja! Dit is een leuke. Al vind ik dit trouwens altijd een goed idee, een eyeliner in een kleur.

Op een super simpele manier breng je zo kleur in je look en laat je de ogen stralen. Het hoeft helemaal niet fel te zijn maar al is het maar net van het zwart af dan kan het al een super groot verschil maken.

Rustige kleuren
Kleur 21 Gorgeous Olive, 61 Lavender en 10 Midnight Affair zijn de perfecte kleuren ter vervanging van zwart of bruin.

- Gorgeous Olive: Mijn absolute favoriet bij mijn groene ogen maar matcht ook geweldig bij blauwe en bruine ogen. Deze kleur kan echt iedereen hebben!

- Lavender: Een super zachte paarse tint met een grijze en bijna blauwe ondertoon. Doordat dit een koele paarse tint is super makkelijk te combineren. Net als de Gorgeous Olive een kleur die iedereen kan hebben. 

Midnight Affair: Nachtblauw, soms twijfel ik of deze kleur misschien niet nog intenser is dan Carbon Black. Echt een super chique kleur vooral bij dames met blauwe en bruine ogen. 

Experimenteren met de vorm
Naast een keer een andere kleur dan zwart of bruin mag je dit najaar ook experimenteren met de vorm van je eyeliner. Gister in mijn Livevideo liet ik een extra Bold Eyeliner zien. Voor mij ook even spannend omdat ik altijd een super natural Wing zet maar het resultaat was toch wel supergaaf. Zeker voor herhaling vatbaar. 

Oogschaduw in dezelfde kleur
Om je Winterglow helemaal af te maken is mijn beste tip voor de ogen misschien wel het aanbrengen van een matchende kleur oogschaduw over de semi-permanent Makeup Stylo heen! Gister in de Livevideo lieten Bianca en ikzelf dit zien en dit geeft echt een Wow effect aan je look!

Het laat de eyeliner metallic shinen en voor de dames die Eyeliner nog een klein beetje lastig vinden verhult het gemakkelijk een kleine imperfectie. 

Gorgeous Olive 21 match je geweldig met Eyeshadow Libelle Day, Lavender 61 met Violetta en Midnight Affair met Midnight Blue.

Basis 
Ik verander in de herfst of winter bijna niets aan mijn basis. De Primer, Concealer, Bronzer, Highlighter en Finishing Powder. Alles blijft hetzelfde. Zoals ik eerder aangaf verander ik wel iets in Blush. Mijn Foundation blijft ook altijd hetzelfde, kleur 3. Mocht je het gevoel hebben dat je kleur Foundation toch niet zo mooi meer matcht dan kun je deze natuurlijk wel wisselen, dit is helemaal persoonlijk.

Winter, Zomer, Herfst of Lente doe vooral waar je, jezelf prettig bij voelt en gebruik geen kleuren omdat ze toevallig in de mode zijn. Gebruik tinten en stijlen die passen bij je gezicht en waar je, je prettig bij voelt. Dat blijft met Makeup het aller belangrijkste! 

Kleur- of productadvies nodig? Neem contact met ons op via de WhatsappAdvieslijn op 0610601022. Wij staan voor je klaar.

 

With love,

 

Michelle

 

 

Het is weer zover, de herfst is er en de winter staat voor de deur. Het regent buiten en de lucht kleurt somber. We gaan ons anders kleden, de geurkaarsjes komen (bij mij) boven water en misschien ligt er wel een grote pompoen voor de deur. Maar wat veranderd er qua makeup? Niet zo heel veel.

Blush
Wanneer mijn zomerkleurtje verdwijnt en de frisse Summer Glow echt uit een potje moet komen wordt Blush voor mij ineens onmisbaar. Wanneer de 'r' in de maand zit gebruik ik naast een extra Vitamine C tablet meer Blush dan in de zomer. Dit is voor mij echt de grootste verandering. In de zomer laat ik het regelmatig achterwege maar een vleugje Blush op de appeltjes van mijn wangen is in de winter echt onmisbaar. Zelf gebruik ik in de winter graag de kleur Natural Rose terwijl ik in de zomer liever kies voor Lush Abricot of de frisse Glorious Flamingo.

Rode Lippen
Waar ik in de zomer graag kies voor zomerrood en verschillende Nuances roze, ga ik in de winter graag voor rood. De klassieke kleur 50 Classic Red is dan natuurlijk het meest voor de hand liggend maar mijn echte favoriet is toch wel Crayon Burgundy Babe. Helemaal in combinatie met de Blush Natural Rose, de ideale combinatie.  

Trend gekleurde Eyeliner
Normaal gesproken luister ik absoluut niet naar wat de trends zijn volgens de 'experts' maar toen deze trend de hoek om kwam kijken dacht ik ja! Dit is een leuke. Al vind ik dit trouwens altijd een goed idee, een eyeliner in een kleur.

Op een super simpele manier breng je zo kleur in je look en laat je de ogen stralen. Het hoeft helemaal niet fel te zijn maar al is het maar net van het zwart af dan kan het al een super groot verschil maken.

Rustige kleuren
Kleur 21 Gorgeous Olive, 61 Lavender en 10 Midnight Affair zijn de perfecte kleuren ter vervanging van zwart of bruin.

- Gorgeous Olive: Mijn absolute favoriet bij mijn groene ogen maar matcht ook geweldig bij blauwe en bruine ogen. Deze kleur kan echt iedereen hebben!

- Lavender: Een super zachte paarse tint met een grijze en bijna blauwe ondertoon. Doordat dit een koele paarse tint is super makkelijk te combineren. Net als de Gorgeous Olive een kleur die iedereen kan hebben. 

Midnight Affair: Nachtblauw, soms twijfel ik of deze kleur misschien niet nog intenser is dan Carbon Black. Echt een super chique kleur vooral bij dames met blauwe en bruine ogen. 

Experimenteren met de vorm
Naast een keer een andere kleur dan zwart of bruin mag je dit najaar ook experimenteren met de vorm van je eyeliner. Gister in mijn Livevideo liet ik een extra Bold Eyeliner zien. Voor mij ook even spannend omdat ik altijd een super natural Wing zet maar het resultaat was toch wel supergaaf. Zeker voor herhaling vatbaar. 

Oogschaduw in dezelfde kleur
Om je Winterglow helemaal af te maken is mijn beste tip voor de ogen misschien wel het aanbrengen van een matchende kleur oogschaduw over de semi-permanent Makeup Stylo heen! Gister in de Livevideo lieten Bianca en ikzelf dit zien en dit geeft echt een Wow effect aan je look!

Het laat de eyeliner metallic shinen en voor de dames die Eyeliner nog een klein beetje lastig vinden verhult het gemakkelijk een kleine imperfectie. 

Gorgeous Olive 21 match je geweldig met Eyeshadow Libelle Day, Lavender 61 met Violetta en Midnight Affair met Midnight Blue.

Basis 
Ik verander in de herfst of winter bijna niets aan mijn basis. De Primer, Concealer, Bronzer, Highlighter en Finishing Powder. Alles blijft hetzelfde. Zoals ik eerder aangaf verander ik wel iets in Blush. Mijn Foundation blijft ook altijd hetzelfde, kleur 3. Mocht je het gevoel hebben dat je kleur Foundation toch niet zo mooi meer matcht dan kun je deze natuurlijk wel wisselen, dit is helemaal persoonlijk.

Winter, Zomer, Herfst of Lente doe vooral waar je, jezelf prettig bij voelt en gebruik geen kleuren omdat ze toevallig in de mode zijn. Gebruik tinten en stijlen die passen bij je gezicht en waar je, je prettig bij voelt. Dat blijft met Makeup het aller belangrijkste! 

Kleur- of productadvies nodig? Neem contact met ons op via de WhatsappAdvieslijn op 0610601022. Wij staan voor je klaar.

 

With love,

 

Michelle

 

 

★★★★★ Klant reviews

Wat klanten vinden van L'OYÉ

1770 reviews
97%
(1724)
2%
(33)
1%
(9)
0%
(2)
0%
(2)

Prachtige kleur om mee te beginnen. Past overal bij, goud, groen, blauw. Een echte aanrader

Prachtige groene kleur!

Hele mooie kleur, prachtig met oa wasabi, spill the tea, message en oa met mineralen glossy olive. Aanrader als je van groen houd!

Prachtig!

Super mooi als lichte kleur maar ik gebruik hem vooral als blendkleur bij al m’n mooie groene kleuren.

Wow!

Wat een gave kleur, ik zie er goud in, groen, een blauwtint! Blij met deze toevoeging van m’n voorraad.

Testerset licht/ medium foundation

Fijn dat je bij het testen meerdere foundation,s krijgt zodat je uiteindelijk zelf de juiste kleur kunt kiezen. Fijn spul en goed dekkend, raad deze producten zeker aan, voor mensen met een gevoelige huid of onrustig huid.
😍👍🏻